600 g rybího filé, 1 mrkev, 1 cibule, 1 lžička citronové šťávy, sůl, pepř, 50 g másla, 1 lžíce zelené petrželky, voda
Rybí filé nakrájíme na porce a vložíme na 5 minut do studené slané vody. Potom je z vody vybereme, necháme okapat a položíme na tukem potřený pergamenový papír. Povrch filé potřeme máslem smíchaným s mletým pepřem a posypeme strouhanou mrkví, cibulí a sekanou zelenou petrželkou. Pergamen přehneme, okraje založíme, aby vznikl uzavřený balíček a převážeme motouzem. Balíček dáme do kastrolu, zalijeme do dvou třetin vařící vodou a vaříme 15 – 20 minut na mírném ohni. Před podáváním rybu z pergamenu vyjmeme, dáme na teplou mísu a přelijeme vlastní šťávu. Podáváme s vařenými, máslem maštěnými brambory.