600 g vykostěného rybího filé, 6 lžic mouky, 3 lžíce olivového oleje, voda, sůl, pepř, 1 lžíce sekané petrželky, šťáva z 1 citronu, 2 bílky, olej na smažení
Z mouky, 2 lžic oleje a vlažné vody připravíme ne příliš husté těstíčko, zakryjeme a necháme odležet. Vykostěné rybí maso nakrájíme na plátky silné asi 1 cm, opepříme, pokapeme citronovou šťávou promíchanou s 1 lžící olivového oleje a necháme rovněž 15 – 20 minut odležet. Do těstíčka pak přimícháme ze 2 bílků tuhý sníh a v těstíčku obalujeme jednotlivé kousky ryby, které smažíme v rozpáleném oleji do zlatova. Smažené kousky ryby necháme okapat a navršíme na teplou mísu, pokrytou papírovým ubrouskem.