Na začátek doporučujeme

 


    Pro snazší orientaci a praktické začátky s touto kuchařkou vám nabízíme několik typů, které jsou vybrány tak, abyste neměli problémy se sháněním neběžných surovin a samozřejmě i s přihlédnutím k tomu, aby váš úspěch u hostů, kterým budete jídlo předkládat, byl již předem zaručen.
    Ze salátů –
    ze zelených okurek se smetanou
    z kysaného zelí
    ovocný salát
    Z polévek –
    Ukrajinský boršč
    Boršč s masovými taštičkami (pelmeně)
    Ucha rybářská
    U boršče, nemáte-li praxi, vařte druhy zelenin jednotlivě, mají různou dobu varu. Pelmeně vyzkoušejte, zaručeně s touto neběžnou polévkou uspějete.
    Ucha je možností pro naše rybáře.
    Houby –
    Hřiby na smetaně (jistě ocení houbaři)
    Masitá jídla –
    Vepřové žebírko s vinnými hrozny
    Telecí nebo vepřová játra Stroganov
    Šašlík ze svíčkové (možno i z vepřové kýty, krkovice, hovězího roštěnce)
    Kuče Tabako
    Kachna pečená s jablky
    Moučníky –
    Tvarohové vdolečky se smetanou
    Syrníky
    Ovocné rosoly a pěny.
Na začátek doporučujeme

Šči da kaša – pišča naša