Na začátek doporučujeme
Pro snazší orientaci a praktické začátky s touto kuchařkou vám nabízíme několik typů, které jsou vybrány tak, abyste neměli problémy se sháněním neběžných surovin a samozřejmě i s přihlédnutím k tomu, aby váš úspěch u hostů, kterým budete jídlo předkládat, byl již předem zaručen.
Ze salátů –
ze zelených okurek se smetanou
z kysaného zelí
ovocný salát
Z polévek –
Ukrajinský boršč
Boršč s masovými taštičkami (pelmeně)
Ucha rybářská
U boršče, nemáte-li praxi, vařte druhy zelenin jednotlivě, mají různou dobu varu. Pelmeně vyzkoušejte, zaručeně s touto neběžnou polévkou uspějete.
Ucha je možností pro naše rybáře.
Houby –
Hřiby na smetaně (jistě ocení houbaři)
Masitá jídla –
Vepřové žebírko s vinnými hrozny
Telecí nebo vepřová játra Stroganov
Šašlík ze svíčkové (možno i z vepřové kýty, krkovice, hovězího roštěnce)
Kuče Tabako
Kachna pečená s jablky
Moučníky –
Tvarohové vdolečky se smetanou
Syrníky
Ovocné rosoly a pěny.
Na začátek doporučujeme